Blog Başlık

  • Nisan 12, 2023

    Bu markaların her biri farklı tarzlarda ve renklerde scrubs'lar sunar ve sağlık çalışanları tarafından geniş bir yelpazede kullanılır. Markalar arasında fiyat, kalite ve stil açısından farklılıklar olabilir, bu nedenle bir sağlık çalışanı seçim yapmadan önce ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre her birini incelemelidir.

    Scrubs Markaları Nelerdir? En İyi Scrubs Markası
  • Nisan 12, 2023

    Jogger scrubs, joggers rahatlığı ve esnekliği ile scrubs işlevselliğini birleştiren bir tıbbi üniforma türüdür. Bu scrubs'lar, uzun vardiyalarda hareket kolaylığı sağlayan esnek, nem emici kumaşlarla yapılmış rahat bir kesime sahiptir. Genellikle, elastik bir bel ve manşetleri vardır ve geleneksel jogger'lar gibi şekilli bacakları vardır.

    Jogger Scrubs Nedir? Jogger Fiyatları
  • Nisan 12, 2023

    Üniforma scrubs, belirli bir tıbbi tesisin tüm sağlık çalışanları tarafından giyilen standartlaştırılmış bir scrubs setidir. Bu üniforma, tıbbi personelin aynı ve profesyonel bir görünüme sahip olmasını ve kimliğinin belirlenmesini kolaylaştırır.

    Üniforma Scrubs Nedir? Ne Demek? Fiyatları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına kişisel verileri koruma politikamız doğrultusunda çerezleri kullanıyoruz.