Blog Başlık

  • Nisan 12, 2023

    Jogger scrubs, joggers rahatlığı ve esnekliği ile scrubs işlevselliğini birleştiren bir tıbbi üniforma türüdür. Bu scrubs'lar, uzun vardiyalarda hareket kolaylığı sağlayan esnek, nem emici kumaşlarla yapılmış rahat bir kesime sahiptir. Genellikle, elastik bir bel ve manşetleri vardır ve geleneksel jogger'lar gibi şekilli bacakları vardır.

    Jogger Scrubs Nedir? Jogger Fiyatları
  • Nisan 12, 2023

    Üniforma scrubs, belirli bir tıbbi tesisin tüm sağlık çalışanları tarafından giyilen standartlaştırılmış bir scrubs setidir. Bu üniforma, tıbbi personelin aynı ve profesyonel bir görünüme sahip olmasını ve kimliğinin belirlenmesini kolaylaştırır.

    Üniforma Scrubs Nedir? Ne Demek? Fiyatları
  • Nisan 12, 2023

    Scrubs forma, tıbbi personelin hastane, klinik veya diğer tıbbi tesislerde giydiği standartlaştırılmış bir giysi setidir. Bu uniforma, sağlık çalışanları arasında tutarlı ve profesyonel bir görünüm sağlamanın yanı sıra, tesis içinde sağlık hizmeti sağlayanları kimliğini belirlemeyi kolaylaştırmaya yardımcı olur.

    Scrubs Forma Fiyatları, Scrubs Uniforma Fiyatı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına kişisel verileri koruma politikamız doğrultusunda çerezleri kullanıyoruz.